Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater

Jeanette Jøhnk Nielsen

Æstetisk sygeplejerske, indehaver

Jeanette er registreret af sundhedsstyrelsen, til at udføre kosmetiske behandlinger med Botulinum Toxin (Botox) og semi-permanente fillers.

Jacob Thyssen

Ansvarlig læge og professor

Jacob har arbejdet i mange år som speciallæge på Herlev – Gentofte hospital, hvorfra han har flere professorater. Han har mange års erfaring med kosmetisk behandling og har arbejdet med bl.a. komplikationer ved filler-behandling.

Klinik i hjertet af Hillerød

Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater, som ikke ændrer dit udseendet, men som fremhæver dine smukkeste træk.

Hos WP Cosmetic rådgiver vi dig i forbindelse med en konsultation, hvor vi tager udgangspunkt i netop dig og dine ønsker for at kunne tilbyde dig netop den behandling, som vi med vores professionelle baggrund vil anbefale dig.

Klinikken er kendt for sin rolige og personlige atmosfære med fokus på den enkelte kunde. Vi tager os altid god tid til den enkelte kunde.

Hos WP Cosmetic er vi en læge og en sygeplejerske, som er specialuddannet og sætter patientsikkerheden frem for alt.

Få en gratis konsultation

Hos W-P Cosmetic rådgiver vi dig i forbindelse med en konsultation, hvor vi tager udgangspunkt i netop dig og dine ønsker for at kunne tilbyde dig netop den behandling, som vi med vores professionelle baggrund vil anbefale dig.

Book tid nu

Første konsultation altid gratis