ONDA coolwaves™ – Fedtreducering der virker

I dag er mikrobølger helt almindelige i medicinske og æstetiske behandlinger. Men mikrobølger er langt fra ens. Og ingen anden enhed udsender mikrobølger på samme effektive måde som ONDA Coolwaves.

Vi har specialiseret os i behandlinger med den prisvindende teknologi ONDA Coolwaves – en revolutionerende metode, der gør op med de mere traditionelle fedtsugninger og fedtfrysninger. Coolwaves-behandlingen er fedtreducerende og hudopstrammende på en effektiv og samtidig komfortabel og smertefri måde.

Behandling med ONDA Coolwaves af certificeret sygeplejerske
Hudmodel ONDA coolwaves

Prisvindende teknologi til fedtreduktion, behandling af cellulitis og hudopstramning

Coolwawes-mikrobølgerne er udviklet til at trænge dybt ind og effektivt behandle fedtcellerne, uden at hudens overflade beskadiges. Vi behandler på lokale ”problem”-områder, hvor fedtcellerne opvarmes og nedbrydes, mens apparatets kølefunktion sørger for, at huden ikke beskadiges. De nedbrudte fedtceller optages i kroppens væske og transporteres ud af kroppen via lymfe-systemet i ugerne efter behandlingen.

Ved behandlingen af de dybdeliggende fedtceller rammer Coolwaves samtidig også bindevævet og påvirker dermed både den cellulitis, der forårsager appelsinhud, og collagen fibrene i huden, som stimuleres til at producere ny kollagen, som vil opstramme huden.

Priser

Behandlingen foretages i områder af 15 x 15 cm – der kan behandles op til fire områder pr. booking. Hvert område behandles i 12-15 minutter, så ved fire områder bookes en times behandling.

OBS: Lige nu er der sommertilbud med 50% rabat på behandlinger!

1 område          1.600 kr. / 15 min.

Vores behandlinger er effektfulde og uden kirurgisk indgreb, og indledes altid med en gratis konsultation, hvor vi tager udgangspunkt i netop dig og dine ønsker for at kunne tilbyde dig netop den behandling, som vi med vores professionelle baggrund vil anbefale dig.

”Det er vigtigt for os at lytte til vores klienter og finde frem til den rette behandling, og gennem råd og vejledning sikre de bedste forudsætninger for de mest effektfulde resultater.”

Hvad skal du gøre inden en behandling:

Der er faktorer, som har betydning for det mest optimale resultat af behandlingen, som det er vigtigt, at du kender. Er du godt forberedt hjemmefra, vil behandlingen have de bedste forudsætninger.

  • I ugen op til din behandling skal du undgå sol og solarie på det område, der skal behandles.
  • I to til tre dage før din behandling skal du sørge for, at du drikker 2-3 liter vand om dagen. Det vil lette transporten af de nedbrudte fedtceller gennem lymfesystemet.
  • De sidste to dage før din behandling skal du undgå cremer og olier på det område, der skal behandles.
  • På dagen for din behandling skal du fjerne eventuelle smykker, piercinger eller kraftig hårvækst i det område, der skal behandles, og tage et grundigt bad, så eventuelle rester af cremer mv. på området bliver helt fjernet.

Sådan foregår en behandling:

Selve behandlingen opdeles i områder på 15 x 15 cm og varer fra et kvarter og op til en time afhængig af, hvor mange områder, der behandles samtidig. Der skal gå fire uger mellem hver behandling af samme område. Vi anbefaler 2-4 behandlinger pr. område for at opnå det mest optimale resultat.

Forventninger til resultatet

Vi lægger sammen en behandlingsplan for de områder, du ønsker behandlet, og taler om hvordan du opnår det bedste resultat. Det er vigtigt, at du fortsætter med at drikke rigeligt med vand de første dage efter behandlingen. Desuden er det vigtigt, at du masserer de behandlede områder to gange dagligt i 5-10 minutter de første fire uger. Resultaterne vil typisk kunne ses fire uger efter endt behandling (2-4 gange), men kan fortsætte med forbedringer i måneder frem.

Behandlingen er smertefri, men der kan opstå en let rødmen eller ømhed af huden i de behandlede områder. Opstår der rødme, så være tilbageholdende med for varme bade, indtil rødmen er reduceret. I de første par dage efter en behandling kan der også i nogle tilfælde mærkes helt ufarlige ”knuder”, som forsvinder af sig selv efter et par dage.

Du kan fortsætte alle dine daglige aktiviteter, motion og fysisk aktivitet lige efter behandlingen, men vi anbefaler, at du undgår direkte sol på de behandlede områder de første par dage efter behandlingen.

Behandlingen er ikke en vægtstabsbehandling og anbefales derfor ikke til personer med et BMI på over 30. Desuden gives ikke behandling til personer med følgende indikatorer: Personer under 18 år, gravide/ammende, hjertefejl/pacemaker/implantater/vaskulær sygdom, hudsygdom/åbne sår i det behandlede område, ukon

ONDA Coolwaves er en ny og revolutionerende teknologi udviklet til opstramning, fedtreduktion og cellulite.

ONDA Coolwaves håndstykker leverer mikrobølger direkte i fedtlaget.
Mikrobølgerne har en frekvens som gør, at de trænger upåvirkede gennem hudlagene og gør arbejdet i fedtlaget lige under huden.

Hele 80% af ONDA Coolwaves energi leveres i det fedtlag som behandles — uden risiko for at hudlagene beskadiges. De fleste andre systemer i markedet arbejder med frekvenser som hovedsageligt påvirker de vandholdige hudlag og derfor leveres kun cirka 30 % af energien i fedtlagene — med eget risiko for at de overliggende hudlag beskadiges.

RF-systemer:
30 % i fedtlaget

ONDA Coolwaves:
80 % i fedtlaget

ONDA Coolwaves virker ved at fedtcellerne opvarmes og cellevæggene nedbrydes. Herefter fierner lymfesystemet de nedbrudte fedtceller i Iøbet af et par uger.
Som en yderligere sikkerhed og komfort har ONDA Coolwaves håndstykkerne et integreret kølesystem, der fungerer som en barriere mellem Coolwaves-kilden og huden. Det gør det muligt at koncentrere behandlingen på fedtdepoterne og opløse cellerne, så de er nemmere at forbrænde.

Prisen afhænger af hvor mange områder der skal behandles. Priser starter på 1.600 kr. for 1 område / 15 min. og 4 områder koster 4.599 kr. / 60 min. Det er således billigere at få behandlet flere områder af gangen.

Fedtfrysning fryser fedtlaget ned til -8 grader. Hvor imod Coolwaves sender små, ganske ufarlige microbølger der kun når ind til fedtlaget. Bivirkningerne er nogenlunde ens, men ofte er Coolwaves bivirkninger ikke lige så intense, hvor fedtfrysning kan give blå mærker og følelsesløshed, er bivirkningerne fra coolwaves ofte rødmen og lidt ømhed.

Vi inkluderer altid en gratis konsultation for dig, med vores certificerede sygeplejerske, inden vi starter på behandlinger for Coolwaves, for at svare på dine spørgsmål, vurdere din krop og udbyttet af behandlingerne, samt at komme med rådgivning til at få mest effekt ud af dine behandlinger.