Smertefri indsprøjtning

MicroGold er en minimal invasiv hudforyngende behandling. Et nyt genialt produkt, som er designet til at levere serum som hyaluronsyre eller Botox i huden på en smertefri og effektivt måde.

Behandlingen besår af en lille beholder med fine nåle, som indeholder en effektivt og skræddersyet mikstur. Både nåle og mikstur stimulerer begge kroppens kollagen og hjælper med at kanalisere ingredienserne ned under huden. MicroGold er behandlingen til dig, som ønsker en smuk og naturlig glød i huden. Behandlingen er hudforyngende og anbefales hvis du ser træt ud har fine linjer/rynker eller mørke rander under øjnene.

Hvad er MicroGold?

MicroGold nål

MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 nåle, nålene har en ydre skæring, som leder væsken ind i huden og er derfor ikke en indsprøjtning og går ikke lige så dybt.

Hvad er forskellen på MicroGold og Microtox?

Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen og produktet strømmer ned gennem kanaler i huden. Hvis du ønsker botox i behandlingen, sammen med hyaluronsyre kaldes behandlingen Microtox.

Hvad koster en Microtox behandling?

Microtox kræver en konsultation hos klinikansvarlig læge min. 48 timer inden. Og kan anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 uger imellem.
Behandlingstid: ca. 30min

Pris: 1500 kr. (en behandling)