Filler til blandt andet læber og kindben

Hos WP Cosmetic har vi valgt at anvende Juvéderm fra Allergan, som er en af verdens førende producenter. Herved sikre vi at kunne tilbyde dig behandling med det nyeste på markedet, da de har nogle af verdens dygtigste forskere bag sig.

Stort udvalg af behandlinger

Hos Juvéderm finder du desuden et større produktsortiment, der gør, at vi som behandlere kan skræddersy en personlig og individuel behandling til netop dine ønsker og behov.

Vores fornemmeste opgave er at skabe et naturligt resultat og tilpasse den enkelte behandling så den passer til dig og dine ønsker. Juvederm filler kan anvendes på tre forskellige måder til at skabe eller genskabe et fyldigere, glattere og mere ungdommeligt udseende. Hos WP Cosmetic sætter vi patientsikkerheden overalt.

Hvad koster filler i ansigt eller læber?

Vores behandlinger med filler, ligger imellem 1.600 og 6.500 kr. alt afhængig af type og antal af behandlinger.

Hvordan fungerer filler?

Juvéderm er en gennemsigtig gel af hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker, forstærker konturen eller giver en diskret ekstra volumen. Hyaluronsyren i gelen hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel lidokain, der gør behandlingen mere behagelig.

Hvor lang tid holder filler?

Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke dele af ansigtet, der injiceres, samt hvilket produkt, der anvendes, men normalt holder resultatet i op til et år. Effekten aftager i løbet af  3-12 måneder. Men Jo bedre du er til at holde dine behandlinger ved lige, desto længere holder de per gang.

Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der skulle forekomme asymmetri, vil der foretages en opfølgning tidligst efter 14 dage, og senest 1 måned efter behandlingen.

Gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en læge, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af en sygeplejerske, hvor i sammen vil afstemme forventninger omkring dit valg af behandling, og oplyse os om din medicinske historie, sygdomme eller evt. allergi.

Selve behandlingen

Juvederm produktet injiceres med en engangssprøjte. Der foretages gentagne injektioner med en fin nål og på denne måde lægges gelen i det ønskede område. Hver stik kan give anledning til smerte. Behandlingsvarigheden beror på hvor meget behandling der er planlagt, men tager sjældent mere end 10-20 minutter. Man kan se behandlingsresultatet med det sammen men noget af den forskel man kan se skyldes ødem (hævelse) som forsvinder i løbet af nogle få dage.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du opleve at der er hævelse, rødme og ømhed i huden. Dette forsvinder gradvist over de næste par dage, men kan vare lidt længere efter behandling af læber. Såfremt du har få foretaget behandling af dine kindben skal du undgå at sove med siden af ansigtet på puden det første døgn.

Ligeledes frarådes alt fysisk aktivitet og sport i det første døgn efter behandling. Du skal ligeledes undgå at massere området de første 2 døgn så filleren får lov at blive i det væv den er injiceret. Ligeledes frarådes, solbadning, solarium og sauna de første par døgn. Ekstrem kulde frarådes også.

Vigtigt at vide om Filler forløb

Det er vigtigt at huske på, at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en Filler behandling.

Filler Før/efter