Mesoterapi fra Mesoestetic er til dig, som ønsker at bekæmpe og forebygge alderstegn, men som ikke er klar til, eller ikke ønsker, Botox, laser eller kirurgi.

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme – på verdensplan har mere end 2 mio mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige og stige.

Hvad er Mesoterapi?

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, vitaminer, mineraler samt mange små kontrollerede prik i huden ikke kun viser et øjeblikkeligt resultat i overfladen, men også kickstarter hudens egen reparationsproces.

Dette betyder fornyet produktion af de vigtige kollagenfibre og dermed dannelse af elastin, som står for spændstigheden i din hud.

Så du får en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde men også reducerer linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud!

Skræddersyet specielt til dig

De cocktails, som lægges ind i hudens øverste lag, kan skræddersys alt efter behov.

Vores produkt – Mesohyal fra Mesoestetic – har på verdensplan den bredeste serie af CE godkendte produkter til mesoterapi.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar på kroppen kan have gavn af denne behandling.

Hvad er forskellen på Botox og Mesoterapi?

Forskellen mellem denne behandling og Botox er, at man via Botox/ Restylane får et flot her og nu resultat.

Det gør du ikke med Mesoterapi – der skal flere behandlinger til.

Fordelen ved denne behandling er, at huden samtidig via bittesmå kontrollerede nåleprik skaber en naturlig ophelingsaktivitet i huden. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturlige reparationsegenskaber = huden GENOPBYGGES samtidig.

En anden væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Der forekommer ingen lammelser, og hyaluronesyren er ikke Cross-linked, hvilket vil sige, at der ikke er nogen risiko for blivende buler. Denne hyaluronesyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modelervoks under huden. Dette er med til at give et yderst naturligt mini ansigtsløft.

Hvor effektivt er Mesoterapi?

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke at bindevævet bliver fastere. For fuld effekt skal du op på mindst 3 behandlinger – de fleste vælger 5 for et rigtigt godt og holdbart resultat. Holdbarheden af et kurforløb er 6 mdr.

Gør Mesoterapi ondt?

Alt efter hvilken cocktail din hud har behov for, kan blandingen godt svie. Selve behandlingen kan mærkes som små prik i huden, der vil være steder hvor huden er mere følsom end andre.

Er du sensitiv? Så køb Emla på apoteket og påfør et godt lag, 30 min, inden du skal i behandling.

Er huden medtaget lige efter mesoterapi?

Huden er rød og varm, men på ingen måde skadet. Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudvæv, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk 2-7 dage efter behandlingen.

Vi har kunder, som får behandlingen i middagspausen. Vælg full face eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

Få den bedste opstart

Vi anbefaler at du får en ansigtsbehandling 1 uge til 14 dage før, så er huden lagt mere modtagelig for behandlingen.

Hvad koster Mesoterapi?

3 behandlinger koster 4500 kr.