Hvad gør en diamantslibning?

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.

Diamantpeeling

Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion. Det er en mildere form for hudslibning, hvor kun overfladen af huden slibes væk.

Diamantpeeling af huden er god mod:

 • Acne
 • Store porer
 • Rynker og linjer
 • Forhøjet talgproduktion
 • Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
 • Uren hud
 • Poser under øjnene
 • Affaldsstoffer i vævet
 • Forhøjet pigmentering
 • Hævelser i ansigtet
 • Har en dybderensende effekt

Sådan foregår en diamantslibning

Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

Diamantslibning skræddersyet til din hud

Rynkebehandling, behandling af acne og uren hud, behandling af store åbne porer etc. Forskellige hudtilstande, hudtyper og hudproblemer kræver individuel skræddersyet behandling, for at få det optimale resultat anbefaler WP- Cosmetic en kombinations behandling med Diamantslibning og Acnelan behandling fra mesoestetic.

Behandlingsforløb

Det er din hud og dine ønsker, der afgør, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, vi anbefaler.

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår det bedst mulige resultat og bliver den beste udgave af dig.

Er diamantslibning godt for huden?

Kort sagt ja. Diamantslibning øger blodcirkulationen og renser huden, så du når ind til den “nyt formende” hud. Efter en vedvarende behandling, vil du opleve en yngre udseende hud, der både er strammere og glattere.

Rynkebehandling

Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får 2-3  behandlinger for at få et flot resultat. 

Hvor tit skal man have diamantslibning?

Som udgangspunkt hver uge. Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat. Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.