Behandlinger

 

Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater, som ikke ændrer dit udseendet, men som fremhæver dine smukkeste træk


Botox

Minimere dine mimiske rynker, men sikre at du ikke mister mimikken så ansigtets naturlige udtryk bevares

JUVÉDERM

Hos W-P Cosmetic har vi valgt at anvende Juvéderm, som bliver produceret af Allergan, der er et af verdens ledende producenter.

mereknaplille
mereknaplille

Mesoterapi

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme – på verdensplan har mere end 2 mio mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige og stige.

Acnelan Acne Behandling

Mange er plaget af acne i ansigtet eller på kroppen og mange behandlinger er ikke effektive eller dybdegående nok. acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

mereknaplille
mereknaplille

Mesoéclat

Til dig som ikke er til Botox eller kirurgi. Suverænt løft til slap og rynket hud. Behandlingen virker også sammentrækkende på grovporet hud og kickstarter trist grå hud.

Diamantslibning

Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke.

mereknaplille
mereknaplille

Profhilo

Profhilo er en ikke-permanent filler med høj koncentration af hyaluronsyre som er udviklet til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes naturligt af kroppen.

MicroGold

MicroGold er en minimal invasiv hudforyngende behandling. Et nyt genialt produkt, som er designet til at levere serum som hyaluronsyre eller Botox i huden på en smertefri og effektivt måde.

mereknaplille
mereknaplille
 

Ønsker du at besøge vores klinik?
Lav din første aftale i dag


Kontakt os i dag