Effektiv Botox med WP Cosmetic

Skal du have behandlet rynkerne? Se vores Botox behandlinger her.

Vi er eksperter i Botox behandlinger. Når du får Botox behandling fra WP Cosmetic er du sikret den bedste service og kvalitet. Botox er en effektiv behandling mod rynker.

Hvad koster Botox?

Vores Botox behandlinger starter på 1.500 kr. for 1 område. Du kan se vores priser her.

Hvor lang tid holder en botox behandling?

En botox behandling holder ca. 3-4 måneder, nogle gange kan gentagende behandlinger sørge for at Botox holder i 5-6 måneder af gangen.

Hvor forsvinder min botox hen?

Botox udskilles naturligt af kroppen. Derfor er der behov for løbende behandlinger. Der efterlades ingen biprodukter eller skadelige stoffer under huden fra behandling til behandling, så der opbygges intet i huden.

Hvad er forskellen på botox og filler?

Botox er mest effektivt, til at behandle rynker i ansigtet, der ikke bliver når man slapper af i ansigtet og ikke viser nogle ansigtsudtryk. Ved rynker der er så tydelige at de stadig er til stede når du slapper af i ansigtet, er filler bedre til formålet.

Er det farligt at få Botox?

Nej. Botox har et mikroskopisk indhold af Botulinum toxin, som god nok er et giftstof. Botox har en minimal indvirkning på din hud og giftstoffet kommer heller ikke længere ind i kroppen. Vi kan selv stå bag vores behandlinger og mange i branchen benytter sig selv af forskellige hudbehandlinger.

Vigtigt af vide om Botox forløb

Det er vigtigt at huske på, at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en Botox behandling.

Botox før og efter