Effektiv botox behandling mod rynker

Hos WP Cosmetic bruger vi Vistabel, som er det originale Botox produkt. Hos os tilpasser vi altid den enkelte behandling til dig. Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater, som ikke ændrer udseendet. Minimere dine mimiske rynker, men sikre at du ikke mister mimikken så ansigtets naturlige udtryk bevares. Hos WP Cosmetic er vi en læge og en sygeplejerske, som er specialuddannede i botox behandlinger og sætter patientsikkerheden frem for alt.

Behandling med botox

Botox er blevet brugt igennem 25 år til behandlinger og er det eneste toxin på markedet med to indikationer. Botox er godkendt af amerikanske FDA, hvilket er din tryghed for et gennemtestet og sikkert produkt, ligesom du også er sikret et produkt, som ikke vandrer til andre muskelgrupper.

Botox fra Vistabel er ikke testet på dyr.

Hvordan fungerer Botox?


Botox fungerer ved at begrænse nervesignalerne, således at musklerne ikke spændes og skaber rynker i det behandlede område. Botox er især godt til at behandle bekymringsrynker eller vredesrynker i panden samt kragetæer ved øjnene. Det kan også anvendes til at give et såkaldt brynløft eller rette smilet lidt op.

Ca. 3 dage efter behandlingen begynder huden så småt at blive glattere, og rynkerne bliver minimeret. Den fulde effekt kan ses efter ca. 14 dage. Effekten aftager typisk efter 3-6 måneder, dog vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.

Gratis konsultation


Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en læge, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af den ansvarlige læge, hvor i sammen vil afstemme forventninger omkring dit valg af behandling.

Selve behandlingen

Der foretages gentagne injektioner med en fin nål i ansigtsmuskler som giver rynkerne. Hver stik kan give anledning til smerte. Behandlingsvarigheden beror på hvor meget behandling der er planlagt, men tager sjældent mere end 10 minutter. Man kan ikke se behandlingsresultatet med det sammen men denne indtræder i løbet af 3-7 dage og du kan forvente fuld effekt i løbet af 10 dage. Varigheden er behandling er meget individuel men du skal regne med at effekten varer ca 3-4 mdr. Hos nogen er varigheden kortere og hos andre længere.

Efter behandlingen med botox

Efter behandlingen får du typisk små buler i huden hvor botox er injiceret. Disse små hævelser lægger sig langsomt igen og forsvinder typisk i løbet af 20-30 minutter. Der er risiko for at der opstår små blødninger såfremt man rammer et lille blodkar. Det kan give et efterfølgende blåt mærke og disse bliver gradvist til grønne og gule mærker i løbet af de næste par uger. Vi vil bede dig undgå al form for fysisk aktivitet og sport resten af dagen efter behandling. Du skal ligeledes undgå at massere området de første 4 timer og ikke fjerne make-up på en måde der kan flytte evt ikke bundet botox til andre muskler. Ligeledes skal du undgå at bruge en stram cykelhjelm på området.

Såfremt du har spørgsmål til behandlingens resultat eller ønsker at få rettet op på noget kan du kontakte klinikken i de første uger efter behandling. Nogle gange er der behov for korrektion hvis der fx er asymmetri eller lignende, en såkaldt ’touch up’.

malene førmalene efter