Naturlige resultater
og bedre selvværd

Jeanette Jøhnk er en erfaring kosmetisk sygeplejerske og hjerte i WP Cosmetic.

I hjertet af Hillerød findes den kosmetiske klinik WP Cosmetic, som ejes og drives af den erfarne kosmetiske sygeplejerske Jeanette Jøhnk og tilses af den ansvarlige læge og professor Jacob Thyssen. Klinikken er kendt for sin rolige og personlige atmosfære med fokus på den enkelte kunde og på at skabe friske og naturlige resultater. Én af mange kunder er Lisette Kjeldsen på 43, som har fået flot hud efter akne.


“Vi har spurgt nogle af WP Cosmetics mange kunder, hvorfor de er så glade for den kosmetiske klinik.” – nord-magasinet.dk


– Jeg får peelinger hvert halve år og Botox til bekymringsrynken. Min hud bliver hele tiden flottere, og jeg ser også 5-6 år yngre ud. Jeg vil dog ikke ændre udseende, og Jeanette, som er et af de sødeste mennesker, jeg har mødt, siger aldrig, at man bør få lavet alt muligt, men lytter og guider en.

FÆRRE OVERGANGSRYNKER

En anden glad kunde er 55-årige Christina Nielsen, som har mange rynker pga. tidlig overgangsalder. Christina får en kombinations- behandling af peeling, filler på kinderne og munden, Botox mellem øjnene og Profhilo hver 4.-5. måned:

– Det har gjort en kæmpe forskel for mig. Mit selvværd er blevet bedre efter folk igen taler til mig og ikke længere mine rynker.

Heidi Albrechtsen, 62 år, får filler i læberne og i rynkerne ved munden samt peelinger.

– Jeg får peelinger hvert halve år og Botox til bekymringsrynken. Min hud bliver hele tiden flottere, og jeg ser også 5-6 år yngre ud. Jeg vil dog ikke ændre udseende, og Jeanette, som er et af de sødeste mennesker, jeg har mødt, siger aldrig, at man bør få lavet alt muligt, men lytter og guider en.

DYGTIG BEHANDLER SKABER LIVSGLÆDE

Som en generel antiage-behandling har 50-årige Mette Bjerager fået to gange Profhilo af hele ansigtet, og jævnligt Mesoéclat, som er en antiage- peeling. Mette fortæller, at linjerne i huden er minimerede, huden har fået en særlig smuk glød, og hun generelt ser yngre ud.

Jeg synes Jeanette er lidt af en tryllekunstner, som også er supergod til, at det ikke gør ondt. Vigtigst er, at hun har hjulpet mig til større livsglæde og selvtillid. Når man føler, at man ser bedre ud, får man det også bedre indeni.

Link til artikel