Foryngende filler behandling

Hvad er en Profhilo® Behandling?

Profhilo er en ikke-permanent filler med høj koncentration af hyaluronsyre som er udviklet til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes naturligt af kroppen.

Behandlingen som er ved en injektion, stimulere hudens produktion af både kollagen og elastin så hudens struktur, elasticitet og fugtighed forbedres og der derfor opstår en opstrammende virkning.
Profhilo kan anvendes i ansigtet, på hals og decolté samt på hænder og knæ.

Så hvis du er træt af en kreppet og slap hud i ansigtet eller på kroppen, er dette den helt rigtige behandling imod problemet.

Hvor lang tid holder Profhilo?

Profhilo er aktivt i 4 uger i huden. herefter fortsætter den med at booste kollagen og elastinproduktion, hvorved huden synligt forbedres og elasticiteten strammes. Vi anbefaler behandling hver 6 til 8 måneder for at vedligeholde resultatet.

Profhilo® Pris:

Første behandling….. 3500 kr – f.eks til ansigt, hals eller décolleté (2ml.)
Efterfølgende behandling….. 3000 kr (2ml.)

Er Profhilo farligt?

Nej, Profhilo består af en høj koncentration af hyaluronsyre, som allerede eksisterer naturligt i kroppen. Der er få bivirkninger ved behandling med Profhilo. Du kan opleve ganske ufarlige bivirkninger i form af blå mærker, rødme, ømhed og mindre hævelse.

Profhilo behandling før og efter