MicroGold

cos2 gold

MicroGold

MicroGold er en minimal invasiv hudforyngende behandling. Et nyt genialt produkt, som er designet til at levere serum som hyaluronsyre eller Botox i huden på en smertefri og effektivt måde.

Behandlingen besår af en lille beholder med fine nåle, som indeholder en effektivt og skræddersyet mikstur. Både nåle og mikstur stimulerer begge kroppens kollagen og hjælper med at kanalisere ingredienserne ned under huden. Microgold er behandlingen til dig, som ønsker en smuk og naturlig glød i huden. Behandlingen er hudforyngende og anbefales hvis du ser træt ud har fine linier/rynker eller mørke rander under øjnene.

MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 nåle. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen og produktet strømmer ned gennem kanaler i huden. Hvis du ønsker botox i behandlingen sammen med hyaluronsyre ( kaldes behandlingen Microtox).

Microtox kræver en konsultation hos klinikansvarlig læge min. 48 timer inden. Og kan anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 uger imellem.
Behandlingstid: ca. 30min

Pris: 1500 kr. (en behandling)