Skinbooster

Når du elsker dig selv og din hud, så stråler du.
Med kun en behandling giver Juvéderm® Volite fra Allergan Aesthetics, huden fornyet vitalitet og fugt, som du vil få glæde af i op til 6 måneder.

Juvederm VOLITE er en ny og innovativ skinbooster, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Dette filler præparat indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Modeller behandlet med JUVÉDERM® VOLUMA® XC i kinderne, JUVÉDERM® Ultra Plus XC i linjerne omkring næse og mund, og JUVÉDERM® Ultra XC i læberne.
Modeller behandlet med JUVÉDERM® VOLUMA® XC i kinder, JUVÉDERM® Ultra Plus XC i linjerne omkring næse og mund, og JUVÉDERM® Ultra XC i læber. (Billedet er retouchéret)

Holder længere

Juvederm VOLITE er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.
Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinbooster behandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval.

Juvederm VOLITE kræver kun én behandling!

Juvederm VOLITE er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Forskellen på skinbooster-behandlinger og mesoterapi er, at mesoterapi typisk bygger på en cocktail af vitaminer og hyaluronsyre, hvor hyaluronsyre molekylerne ikke er krydsbundet. Det vil sige, at effekten af mesoterapi er meget kortvarig – måske kun en uges tid. Derfor er skinbooster-behandlinger klart at foretrække, da effekten er langvarig.

Juvederm VOLITE Pris:

2800 kr. (1ml.)
4500 kr.  (2ml.)