ONDA coolwaves™

I dag er mikrobølger helt almindelige i medicinske og æstetiske behandlinger. Men mikrobølger er langt fra ens. Og ingen anden enhed udsender mikrobølger på samme effektive måde som ONDA Coolwaves.

Hvad er coolwaves?

ONDA Coolwaves er en ny og revolutionerende teknologi udviklet til opstramning, fedtreduktion og cellulite.

ONDA Coolwaves håndstykker leverer mikrobølger direkte i fedtlaget.
Mikrobølgerne har en frekvens som gør, at de trænger upåvirkede gennem hudlagene og gør arbejdet i fedtlaget lige under huden.

Hvordan virker coolwaves?

Hele 80% af ONDA Coolwaves energi leveres i det fedtlag som behandles — uden risiko for at hudlagene beskadiges. De fleste andre systemer i markedet arbejder med frekvenser som hovedsageligt påvirker de vandholdige hudlag og derfor leveres kun cirka 30 % af energien i fedtlagene — med eget risiko for at de overliggende hudlag beskadiges.

RF-systemer:
30 % i fedtlaget

ONDA Coolwaves:
80 % i fedtlaget

ONDA Coolwaves virker ved at fedtcellerne opvarmes og cellevæggene nedbrydes. Herefter fierner lymfesystemet de nedbrudte fedtceller i Iøbet af et par uger.
Som en yderligere sikkerhed og komfort har ONDA Coolwaves håndstykkerne et integreret kølesystem, der fungerer som en barriere mellem Coolwaves-kilden og huden. Det gør det muligt at koncentrere behandlingen direkte ned i fedtlaget.